דימומים וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

17/12/2003 | 11:59 | מאת: יהודית

הנני בת 57, ובריאה באופן כללי. התרופות היחידות שאני לוקחת הן אלקטרוסין לאיזון בלוטת המגן, (15 שנעה), ואקטיבל למערכת ההורמונאלית, (5 שנים). לאחרונה הוחלף לאוויסטה. מזה כמה שבועות אני סובלת מדימומים קלים בתדירות של כפעם בעשרה ימים בערך. בבדיקות דם שנערכו לי, התוצאות היו תקינות. גם תרבית שתן נמצאה תקינה. אולם, בבדיקות שתן כללי, נמצאו לוקוציטים ברמה של 500 (חמש מאות), ו- Erythrocytes ברמה של 150. כמו כן, בשבועות האחרונים התחלתי לסבול מכאבי ראש חזקים בשעות הערב. רופא נשים שפניתי אליו לא בטוח שהבעיה היא גניקולוגית, והפנה אותי לאורולוג. על מה יכולים סימפטומים כאלו להעיד? אודה על תשובתכם.

18/12/2003 | 08:22 | מאת:

כנראה מדובר בדלקת בדרכי השתן, יש צורך להקפיד על שתיה מרובה, לבצע בדיקת שתן לכללית ותרבית. במקביל יש להבדק אצל רופא נשים ולשלול בעיה גינקולוגית