כאבי בטן תחתונה -איקוקלמין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

11/01/2004 | 21:31 | מאת: לילי

התחלתי טיפול של פארליק + איקוקלמין ביום ה-16 לאחר קבלת הוסת הרגשתי כאבים מאוד חזקים בבטן התחתונה עד כדי שכל התעטשות שגרתית הפכה לכאב חד . האם זו תופעה נורמלית בהשפעת האיקוקלמין ובעצם ביום זה התרחש ביוץ ??????? חשוב לציין כי יום למחרת נעלמו הכאבים החדים ונשאר כאב עמום .

13/01/2004 | 09:49 | מאת:

יתכן בהחלט שמדובר היה בביוץ לא ניתן לשלול בעיות אחרות ללא בדיקת רופא נשים וסטנר אגן אך הנחתך קרוב לוודאי נכונה בהצלחה דר חיים קריסי