פצע בפות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

10/01/2004 | 09:56 | מאת: רחלי

שלום אני בת 39 לאחר 3 ניתוחים קיסריים.בריאה בדרך כלל. לפני כחצי שנה לערך סבלתי מכאב מציק שהתברר אח"כ אצלרופא הנשים כפצע-אפסס שנוצר משערה שצמחה לה פנימה חזרה לתוך העור,בשפתיים -בחלקן הפנימי.הרופא ניקז את הפצע-פעולה מכאיבה למדיי,זה דימם מעט ,ולאחר שבוע בבדיקה נוספת,הוא אמר שצריך לתת למקום להירגע,ואז לחזור שוב.לטענתו-זה היה אצלי תקופה מאד מאד ארוכה,והחמיר רק כשנוצר האפסס. היום נשאר מאותו מקרה גוש קטן כאפונה,ומסביבו שערות קטנות.לא מציק,לא מורגש,ובעצם רק כשנוגעים בו-מרגישים שהוא קיים שאלתי-----מה עושים? איזה פתרונות יהיו לרופא שלי על העניין הזה? תודה ובברכה רחלי

11/01/2004 | 15:07 | מאת:

כעיקרון הפתרון כירורגי אם אין זיהום ניתן לפתוח בהרדמה מקומית ולנקז היטב או לכרות (פשוט ביותר) אם לא מפריע - לנתח ??? להחלטתך דר חיים קריסי