נטילת גלולות בפעם הראשונה לפני הופעת הוסת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

06/01/2004 | 17:05 | מאת: רונית

שלום רב, אני בת 21.הייתי אצל רופא נשים ע''מ להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון. הרופא אמר לי להתחיל לקחת את הגלולה הראשונה ביום הראשון של הוסת. לפני שלושה ימים חשבתי שהוסת החלה ולכן התחלתי לקחת את הגלולות אולם לאחר מכן התברר לי כי טעיתי אך במשך השלושה ימים האחרונים המשכתי לקחת את הגלולה בשעה הקבועה כי לא ידעתי מה לעשות? מה זה אומר? מה ההשלכות? האם להמשיך עם הגלולות או להפסיק ולחזור ולקחת אותן כשהוסת תתחיל. האם בנתיים אין חשש להרות? תודה, רונית

08/01/2004 | 14:32 | מאת: דר חיים קריסי

להמשיך את החבילה לפי ההוראות הרגילות מקסימום יהיה מעט דמם לא סדיר השתמשי החודש בקנדום למרות שהסיכוי להריון קטן ביותר דר חיים קריסי