הריון אצל מי שעברה ניתוח שאנט

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

05/01/2004 | 13:01 | מאת: שירלי

שלום עברתי ניתוח שאנט בצעירותי (בבית החולים בלינסון) , כיום אני בתחילת ההיריון הראשון שלי ורציתי לדעת אם אני צריכה איזושהי התייחסות מיוחדת ובדיקות מיוחדות בגלל הניתוח רופא הנשים שלי אומר שישנם אצלי נוזלים בכמות די גדולה והוא חושב שאולי זה קשור לניתוח (על אף שרופא בנויירוכרורגית בבלינסון אומר שהשאנט כבר לא מתפקד ולא צריך אותו, ובקיצור האם אתה מכיר רופא שטיפל בבחורה בהיריון שעברה את ניתוח השאנט ויודע איך ומה צריכים לראות, ואם יכול להשפיע או לא וכן הלאה... אשמח לקבל מקסימום מידע תודה מראש שירלי

08/01/2004 | 14:10 | מאת:

מומלץ לפנות למרפאת הריון בר סיכון בבילינסון אן בית חולים שלישוני אחר