הריון לא רצוי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

29/12/2003 | 22:23 | מאת: לחוצה מאוד

שלום שמי קרן אני בת 20 גיליתי שאני בהריון בחודש הראשון אני לא רוצה את התינוק למי עליי לפנות ? כדי לעשות הפלה ? והאם תוכל להסביר לי מה הפרוצדורה האם זה כואב האם זה יכול לגרום לי בעיות בעתיד ? תודה רבה

30/12/2003 | 07:08 | מאת:

שלום קרן לשקולך אם כן או לא לבצע הפלה אם את לא נשואה ועדה להפסקת הריון תאשר את ההפלה בשבוע מוקדם ניתן לבצע הפלה בכדורים או בשאיבה לרוב ההפלה אינה פוגעת ברחם את יכולה לפנות לרופא נשים אמין להפסקת ההריון במסגרת פרטית (בבית חולים מסודר כולל ועדה להפסקת הריון על פי החוק) או לאשפוז יום נשים במרכז רפואי רבין בהקדם, יש לך אפשרות להפגש עם עובדת סוציאלית להדרכה ותמיכה לפי הצורך בברכה דר חיים קריסי