צריבה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

16/12/2003 | 19:25 | מאת: מיטל

אני בת 22.קיבלתי מחזור לפני כמה ימים,עם קבלת המחזור יש לי צריבה רק בתחילת מתן השתן ובסופו. (ולא באמצע). האם ש לי דלקת בשלפוחית השתן ? האם יש לזה קשר עם המחזור ? תודה מראש

17/12/2003 | 10:45 | מאת:

צריבה בהטלת השתן קשורה בד''כ עם אמצעים במערכת השתן. התלונה של צריבה בתחילת ובמשך הטלת השתן מחייבת בדיקת שתן כללית ובהתאם לתוצאות תרבית שתן על מנת להוציא מכלל חשבון דלקת בדרכי השתן. הטיפול הוא בהתאם לתוצאות התרבית וכולל שתייה מרובה וטיפול אנטיביוטי מתאים.