הגולדנית גונבת את האוכל

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

11/06/2006 | 16:51 | מאת: פוגי

שלום יש לי כלבת גודלן בת 9 חודשים יש לי בעיה איתה היא גונבת לנו את האוכל בזמן שאנחנו לא נמצאים איתה במטבח אם שמנו משהו על השיש היא מרימה את עצמה וגונבת וכך הפסיקה לאכול את האוכל היבש שלה מה אפשר לעשות האם לשים פלפל חריף פעם אחת ואני בטוחה היא תגנוב אותו יעזור שתפחד לעשות את זה פעם אחרת אפילו אם אנחנו לא מסביבה. בבקשה לעזור לי תודה רבה

12/06/2006 | 08:04 | מאת: ד"ר איתן ברנע

פוגי הייתי פועל בשני מישורים . האחד בוחן מחדש את המזון שהיא אוכלת. האם הוא משביע אותה , האם היא מקבלת מספיק ממנו , האם היא אינה רזה מדי ? המישור השני הוא זה שהצעת ואין טוב ממנו. הייתי מניח על השיש מזון "מתובל" בטבסקו. צריך לשים אותו באופן בו הכלבה לא תרגיש אותו בביס הראשון. לדעתי לאחר מספר "גניבות" היא כבר לא תתקרב לשיש.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים