מזון לכלב שנאוצר

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

08/06/2006 | 20:05 | מאת: einav

אני ומשפחתי מתכוונים לאמץ כלב שנאוצר מעורב מכלבייה, משקלו 26 ק"ג, הוא בן שנתיים. בכלבייה קיבל לאכול מזון מסוג יוקנובה אך קראתי על החרם כלפי החברה בשל ניסוי בבע"ח. יש המון סוגי מזון ואין לנו את הידע- המליצו לנו על פרופלן, אך ראיתי שישנם מס' סוגים. מה מומלץ לסוג זה של כלב ואיזה מזון מסייע למניעת שיער ושיער מבריק? היו גם שהמליצו על פרופק וספורט מיקס שהם זולים יותר. מה מומלץ?

10/06/2006 | 00:29 | מאת: ד"ר איתן ברנע

עינב כאשר מדובר על מזון אני לא מתפשר. מדובר בגורם החשוב והמשפיע ביותר על חיי הכלב והסובבים האוהבים אותו. מזון מאוד איכותי עם אופק בריאותי נקרא Science Diet לכלב שנאוצר במשקל שציינת מתאים Adult Large Breed .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים