אוכל לגורת חתולים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

17/05/2006 | 11:18 | מאת: דליה

מה התזונה העדיפה לגורת חתולים אסופית בת כחודש וחצי? מצאתי גורה קטנה רזונת, ומסרתי אותה לאימוץ (כי לי יש כמה ולא הסכימו לעוד...). המלצתי למאמץ לתת לה אוכל רטוב - שימורים. הוא מעדיף לתת פסטרמה, וחושש בעתיד מאוכל יבש בגלל בעיות צפויות בדרכי השתן. מה באמת מומלץ עבורה? והאם כדאי לתת לה קצת נוטריקל לחיזוק? נגיד 1/3 כפית ביום?

17/05/2006 | 12:26 | מאת: ד"ר איתן ברנע

דליה ההמלצה לגורה אסופית חלשה הוא מזון רטוב אשר נקרא Prescription Diet a/d מזון טעים במיוחד אשר מכיל את כל הדרוש ובצורה מרוכזת לגור חלוש בגמילה. לאחר שלב ועם התחזקות הגור ניתן לעבור למזון יבש או משומר מסוג שמונע לחלוטין חסימות בדרכי השתן. מעולם לא ראיתי חתול נחסם כאשר הוא מוזן לאורך זמן במזונות Science Diet של חברת "הילס" . כמובן שהמזון המומלץ הוא מזון לגורי חתולים Kittens

17/05/2006 | 13:53 | מאת: דליה

ונוטריקל (שכבר יש לי מחתולים אחרים) כדאי לתת?

מנהל פורום תזונת בעלי חיים