מתכון ביתי לכלב חולה כליות

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

31/03/2006 | 16:44 | מאת: עינת

שלום רב ברצוני לדעת האם מישהו יודע מתכונים לבישול ביתי לכלב מבוגר החולה באי ספיקת כליות, בנוסף ההיתי רוצה לקבל פרטים על סוג התזונה המותאמת לכלב כזה , ולמה צריך להפחית תזונת חלבונים אשמח מאוד לקבל תשובה מועילה , תודה רבה , עינת ופיפ

02/04/2006 | 12:07 | מאת: ד"ר איתן ברנע

עינת לצערי הרב אין מזון ביתי אשר מתאים לאי ספיקת כליות. המזון המתאים לכלב עם בעיה מסוג זה הוא Prescription Diet k/d או Prescription Dietu/d . המזונות הם יבשים או משומרים.

02/04/2006 | 13:57 | מאת: עינת

ד"ר ברנע- בידי מתכון המבוסס על פירה וחזה עוף שקיבלתי מהויטרינרית שלי , אני מבשלת מתכון זה מידי שבוע.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים