מזון LD לחתולה שלא סובלת מבעית כבד

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

22/03/2006 | 18:32 | מאת: ts

אין חובה לתת באופן קבוע מזון LD לחתולה שלא סובלת מבעית כבד - אבל האם אסור לתת ? האם מזון LD לחתולה בריאה יכול להיות טיפול מונע לבעיות כבד ?

23/03/2006 | 08:42 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לא יקרה לה כלום אולם אני לא מבין מה היתרון בלתת את המזון לחתולה בריאה .האם יש בבית מספר חתולים ולא ניתן להפריד בינהם כאשר מאכילים אותם ?

23/03/2006 | 14:15 | מאת: ts

החתולה שלי סובלת מבעית כבד אם בדיקות הדם יראו שהיא הבריאה - האם מזון LD כמזון הקבוע יכול להיות טיפול מונע כדי שהבעיה לא תחזור ?

מנהל פורום תזונת בעלי חיים