מזון

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

28/02/2006 | 22:02 | מאת: מיה

שלום ד"ר, לאחרונה החלפתי לכלבה שלי מזון, בעקבות הפרסום על הרעלת המזון של חברה מסוימת.. היא מסוג רועה גרמני, בת 4. האוכל החדש (DOG CHOW), לא השפיעה על הכלבה לרעה, כלומר נראה שרמתו זהה לזו של האוכל שהוחלף. לאחר קריאה בפורומים השונים, השתכנעתי שאולי מוטב לתת לה אוכל מהרמות הגבוהות, כמו "סיינס דיאט", "פרו-פלאן" וכדומה. האם כדאי לי לעשות זאת? והאם שינוי מזון פעמיים בתקופה כה קצרה, עשוי להזיק לכלבה שלי? אשמח לכל תגובה או הצעה, ואם מותר לך לומר בפורום, אשמח לשמוע ממך איזה אוכל הכי מומלץ... תודה רבה, מיה

03/03/2006 | 17:48 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום מיה כל עוד את עולה ברמת המזון אין כל חשש לפגיעה או נזק לכלבה. אחת מהסיבות שאנו הרופאים ממליצים על מזונות איכותיים , הם שמירה על בריאות הכלב. מאחר וחברינו על ארבע אינם מלווים אותנו לאורך עשרות שנים , חשוב לשמור על מצב בריאותם בכל שלב ושלב של חייהם. כפי שכולם נוכחו כעת (ואנו הרופאים יודעים זאת זה מכבר) למזון משקל עצום על הבריאות. מניסיוני ומנסיונם של מאות אלפי רופאים וטרינרים בעולם , סיאנס דיאט של חברת "הילס" הוא המזון המומלץ והבריא ביותר .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים