זקוקה לייעוץ

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

21/02/2006 | 23:27 | מאת: לירון

יש לי חתולה כבת 6 וחצי שנים היא נמצאת אצלי מגיל חודש וחצי מאז ומתמיד לא הקצבתי לה לאכול תמיד היה לה אוכל בצלחת ומים תמיד לפני שבוע מישהו אמר לי שזה לא טוב ולתת לה רק 2 ארוחות ביום ניסיתי את זה כמה ימים אבל אני רואה שהיא תמיד רעבה וחסרת שקט מידי פעם היא גם מקבלת חטיפים אבל ללא קשר לארוחות אשמח עם תענו לי בתודה לירון

22/02/2006 | 08:24 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לירון אין כל בעיה בהאכלה חופשית כל עוד החתולה אינה משמינה. לפיכך התאוריות על כמות מסויימת מספר פעמים ביום נכונה רק לגבי חיות אשר משמינות כתוצאה מכך שאינן מגבילות את עצמן.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים