בטיחותו של מזון תעשייתי לחיות

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

15/02/2006 | 20:32 | מאת: יפעת

שלום, אני פונה אליך כיוון שאני יודעת שאתה היבואן של מזון סייאנס דיאט. כלבתי אוכלת מזון זה מזה למעלה מארבע שנים ואני מרוצה למדי. עם זאת, לאור פרשת נוטרא נאגטס, חשוב לי (ואני מאמינה שגם לרבים אחרים) לשמוע אם וכיצד ביכולתך להבטיח כי מחדל זה לא יתרחש עם המזון של היילס. בתודה, יפעת

16/02/2006 | 08:44 | מאת: ד"ר איתן ברנע

יפעת אחת מהבעיות האספקה הגדולות שיש לחברת ג'.ג' יבואני מוצרי הילס לישראל היא בקרת האיכות. הכנת מוצרים למשלוח לישראל לוקחת כחודש ימים מהם כיומיים לאיסוף המוצרים וכשלושה שבועות וחצי לבדיקות המעבדה. בחברת הילס בודקים כל SKU הווה אומר כל פס יצור (אם יש אותו מוצר שיוצר בפס יצור של יום למחרת הוא יבדק בנפרד) הבדיקות מקיפות וכוללות את כל המדדים האפשריים כולל בדיקות רעלנים , כימיות ובקטריליות . בדיקות המעבדה הן כל כך מחמירות עד כי לעיתים אנו מוצאים את עצמנו ללא סחורה מאחר והיצרן עדיין לא השלים את כל הבדיקות והמכולה כבר חייבת להיות מועמסת על האניה. חברת הילס שומרת על בכורה כבר 55 שנה כמזונות המומלצים ביותר על ידי הוטרינרים בעולם (במיוחד בארה"ב) . מעמד זה מחייב אותה יותר מכל חברה אחרת לייצור מזון בתקן המחמיר והבריא ביותר.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים