אוכל לכלבים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

05/02/2006 | 06:54 | מאת: משה

היי בהמשך להודעתי הקודמת עדיין הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להרכיב תפריט , וגם רציתי לדעת איזה גבינות מומלץ, שמנים, ביצים וכד תודה

05/02/2006 | 07:55 | מאת: ד"ר איתן ברנע

גבינת 5% , ביצה כל יומיים , בשר עוף כ 140 גרם , פחממות מסוג אורז או פסטה , מינרלים בצורת אבקה (סידן , זרחן , ברזל וכו') . וויטמינים מאוזנים - רצוי להשתמש בכדורי ויטמינים המיועדים לילדים. מומלץ להוסיף מעט שמן דגים (אומגה 3 ו 6) ומעט שומן -כ 12 אחוז מכלל המזון. מדובר כמובן במינון לארוחה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים