האכלת הכלבה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

04/02/2006 | 12:21 | מאת: עדי

שלום ד"ר הכלבה שלי בת 4 כמעט (מסוג רועה גרמני). מאז שקיבלתי אותה, בעודה בת חודש וחצי, לא הקפדתי לתת לה את המזון בחלוקה לארוחות, אלא פשוט יש לה צלחת בצד, שכאשר היא מתרוקנת אני פשוט ממלאה אותה מחדש. הכלבה במשקל מצויין (אינה רזה ואינה שמנה). כמו-כן, שמתי לב, שהיא בעצמה אוכלת רק פעם ביום (בשעות הלילה), ולעיתים רחוקות אף פעמיים. במקביל אני נותנת לה חטיפים לכלבים במהלך היום- שלהם היא אף פעם לא מסרבת... האם אני מזיקה לכלבה? האם זה אפשרי בכלל לעבור למשטר של ארוחות, כאשר היא כבר בת 4? לתשובתך אודה, עדי

04/02/2006 | 18:48 | מאת: ד"ר איתן ברנע

עדי את או אתה אינך מזיקה לכלבה. כלבתך היא מאוזנת בגופה ובנפשה ואוכלת על מנת לספק את הדרישות האנרגטיות הדרושות לה לא יותר וגם לא פחות. אין כל צורך לעבור למשטר ארוחות עם כלב כמו שלך.

04/02/2006 | 21:01 | מאת: עדי

שלום ד"ר איתן ברנע, תודה על תגובתך המהירה - הרגעת אותי...

מנהל פורום תזונת בעלי חיים