אוכל כלבים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

24/01/2006 | 04:17 | מאת: משה

היי יש לי גור בולדוג בן חצי שנה ,רציתי לדעת אם במקום המזון היבש אני יכול לבשל לכלב אוכל, עוף ,אורז,קצת ירקות,בשר ,דברי חלב(שמנת,גבינה) ,אם זה אפשרי הייתי מבקש להמליץ על תפריט מסויים לפיו כדאי ומומלץ ללכת.ואם צריך להוסיף ויטמינים מסויימים למזון . תודה

24/01/2006 | 08:42 | מאת: ד"ר איתן ברנע

משה כלב בן חצי שנה זקוק לכמות מאוד מסויימת של חלבונים , פחממות , שומנים , וויטמינים ומינרלים. כל המרכיבים חייבים להיות מאוזנים בינהם ולספק את כמות האנרגיה הדרושה לכלב לגדילה ולפעילות. סתם לדוגמא חייב להשמר יחס בין סידן וזרחן. אלו אשר מרכיבים את העצמות. אם עדיין תחשוב שאתה יכול לבשר לכלבך ארוחות שיעמדו בסטנדרטים של סל המזונות התעשיתיים הטובים בעולם אחפש עבור מקור אינפורמציה לשאלתך.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים