בעיות עם חתולי חצר

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

03/01/2006 | 14:46 | מאת: שי

לאחת מחתולות החצר שעוקרו הופיע בעבר קרום לבן עור לבן שמכסה חצי עין בשתיי העניים ועכשיו שוב חזרה התופעה הזאת וזה נראה כאילו יש לה כרגע ארבעים אחוז שדה ראייה בגלל הבעיה הזאת ,מה זה הבעיה הזאת והאם אפשר לטפל בזה עם משחת עניים ואם כן איזה משחה ואם לא האם זה יחלוף מעצמו כמו בפעם הקודמת ושאר התופעות שחולפות ובאות. כרגע אינני משתכר (הכוונה לכסף) לכן אינני יכול לעשות מי יודע מה חוץ מהעיקור שביצעתי אוכל ומים ופינה לישון אם הטיפול הוא גרושים אני ישתדל לעשות מאמץ בתודה ומחכה לתגובה שי

04/01/2006 | 10:09 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שי מה שאתה רואה הוא עפעף שלישי שמכסה את העין. הדבר מתרחש כאשר מסת השומן אשר נמצאת בחלקו האחורי של גלגל העין יורדת. כמובן שמשחה אינה עוזרת וכמובן שאיני נביא לומר לך אם זה יעלם או יחזור כמו בפעם הקודמת. תופעה זו מעידה בדרך כלל על בעיה כללית ולא לי לתת עיצות ללא בדיקת החתולה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים