הכלבה ירדה מהארץ

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

13/12/2005 | 11:54 | מאת: פזית

יש לי כלבה פינצ'ר ציאוואו, עברנו להתגורר באירופה הכלבה שלנו היתה רגילה להיות בחוץ כל השנה חוץ מימים קשים בחורף גשמים חזקים שהכנסנו אותה לבית. הבעיה כאן שקר מאוד 7-12 מעלות ביום 0-2 בליילה ומכשאנחנו כאן היא בבית. מה לעשות האם אפשר להוציא אותה החוצה האם לא יהיה לה קר ? בנוסף יש לה שני גורים כבני חודשיים שעושים צרות עם פיפי וקקי גם הם בבית האם אפשר לסדר להם מלונה בחוץ בחצר האם קר בשבילם או זה אפשרי ? בבקשה עזרה אני לא מבינה בכלבים אבל הילדים שלי מתים על הכלבים להזכירך הכלבים מזן קטן.

14/12/2005 | 01:30 | מאת: ד"ר איתן ברנע

פזית לכלבים קטנים יש בעיה של שמירה וייצור של חום גוף. זו גם הסיבה שהם נוטים להצטנף במקומות חמים , לחפור ולהתכרבל מתחת לשמיחות וצמוד לתנורים. יחד עם כך אלפי ומאות אלפי כלבים זעירים חיים באירופה וחיים טוב. בדיוק לשם לכך נועדו מעילים סוודרים וביגוד אשר מחמם אותה. לא הייתי ממליץ להשאיר גורים בני חודשיים בקור שאת מתארת . יותר נכון לחנך אותם להרגלי בית. אין שום סיבה שבגיל זה הם יעשו צרכים בבית.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים