גור לברדור

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

05/12/2005 | 15:17 | מאת: איציק אבגי

ברשותי לברדור בן חודש וחצי,אין לי נסיון רב בכלבים.מה להאכיל אותו?מתי לחסן?איך לגרום לו לעשות את צרכיו בחוץ?האם להעלות אותו לספה כשהוא מיבב?

05/12/2005 | 17:43 | מאת: ד"ר איתן ברנע

איציק לצערי המייל אינו תחליף לבדיקה והדרכה של רופא וטרינר. הדרכה כללית לטיפול בגורים תמצא באתר המרפאה שלי www.barnea4pets.co.il . המזון שאני ממליץ לכלב מסוג זה שלך הוא Science Diet Puppy Large Breed ההמלצה היא בחום רב ועל סמך נסיוני האישי ונסיונם של אלפי לקוחות שמאכילים את כלביהם במזונות אלו.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים