מזון לגור כלבים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

27/11/2005 | 20:45 | מאת: גליה חומש

לאחרונה קבלנו גורת כלבים בת חודשיים. לפי המלצת חובבי כלבים הבנתי שחשוב לתת מזון איכותי (ולא דוגלי אובונזו) לפחות בשנה הראשונה לחיי הכלב. בחנות החיות הומלץ לי על סיאנס דיאט או איגל פק והוטרינר המליץ יותר דווקא על פרו פלאן. מה לקנות עבורה?

28/11/2005 | 10:01 | מאת: ד"ר איתן ברנע

גליה מבין שלושת המזונות שהזכרת יש לי ולרוב עמיתי בעולם נסיון אישי ותגובות מצויינות מהלקוחות שכלביהם אוכלים סיאנס דיאט. המזון הוא בריא מאוד וכשכזה הדבר משליך על התפתחות הגור , המראה והחיוניות.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים