תזונה לפרווה מטופחת

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

24/11/2005 | 11:14 | מאת: לילך

שלום, יש לי יורקשייר טריייר עם שירק צמרי כותנתי ולא משיי. האם יש קשר לתזונה באיכות הפרווה? יצויין שהוא בן 4 ואוכל סיינס דייט לגורים או לחילופין לבוגרים. מה גם שהשיער שלו לא מגיע עד לרצפה למרות שהוא מהזן הזעיר. תודה על עזרתך. (בהערת אגב אוסיף כי 2 היורקיות הנקבות שלי שונות לגמרי חרף העובדה שכולם אוכלים אותו מזון).

25/11/2005 | 08:39 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לילך למזון משקל עצום בבריאות החיה מה שמשפיעה כמובן על מראה החיה , חיוניותה, ואורך חייה. אולם קיימת גם הגנטיקה שאותה לא ניתן לשנות. ולראיה הדוגמא שאת נותנת. התזונה מצויינת , כולם אוכלים אותו דבר ובכל זאת יש שוני. הדבר משול למשפחה שילדיה ניזונים מאותה תזונה וכמובן קיים שוני פיזי וחזותי בין אחד לשני.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים