שינויי הרגלי אכילה לפקינז מבוגר

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

13/11/2005 | 21:35 | מאת: אסנת

יש לי פקינז בן 8 שעד עכשיו אכל הכל פרט לאוכל של כלבים,היום אני מכה על חטא אבל מבקשת לדעת אם המצב הפיך,האם בגיל זה אפשרי עדיין ללמד את הכלב לאכול רק אוכל יבש של כלבים(כמובן שניסינו לתת לו אבל הוא היה עושה שביתות רעב של 3 או 4 ימים ואז היינו נשברים).

14/11/2005 | 00:25 | מאת: ד"ר איתן ברנע

קשה אולם לא בלתי אפשרי. הייתי ממליץ על מזון איכותי וטעים. יחד עם כך חשוב לספקו בכופתיות קטנות. ניתן גם לתבל את המזון בשימורים איכותיים וטעימים. המזון שנראה לי מתאים ככזה שידרבן את כלבך לאכול מזון תעשייתי הוא Science Diet Senior Small Bite של חברת "הילס" האמריקאית. קופסאות השימורים שהייתי מערבב עם מזון זה גם הם סניור של חברת הילס. חשוב גם להתעקש ולא להשבר. עדיין לא ראיתי ובטח גם לא אראה כלב שהרעיב את עמצו למוות.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים