ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

01/11/2003 | 18:33 | מאת: שחר

דר' ברנע שלום יש לי כלב קטן (מעורב) . יש לו ריח מאוד לא נעים מהפה . רציתי לדעת מה הסיבה ואיך פותרים את הבעיה. תודה מראש

06/11/2003 | 08:04 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום שחר כדאי מאוד לבדוק את מצב השיניים והחניכיים. בדרך כלל זיהום ודלקת חניכיים בצירוף שאריות מזון שנרקב בפה ובצירוף אבן שן . יוצרים וגורמים לתופעה המוזכרת. כדאי להבדק אצל הרופא המטפל . במידת הצורך כלבך יעבור ניקוי אבן שן וליטוש לאחר פרוצדורה זו על מנת למנוע הצטברות נוספת ניתן ומומלץ להשתמש במזון שנקרא Prescription Diet t/d המזון מדמה שימוש במברשת שיניים

מנהל פורום תזונת בעלי חיים