חתולי רחוב

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

08/11/2005 | 22:50 | מאת: עלמה

יש לי בחצר חתולים ואני מאכילה אותם פעמים ביום עם אוכל חתולים משקית שקונים בסופר.. לפעמים בלחם, או שאריות של עוף ועצמות.. רציתי לדעת אם זה מספיק.. והאם בריא שהם אוכלים את העצמות של העוף. אני לא נותנת להם חלב משום שפעם נתתי ואישהו גור חתולים שתה ולאחר מכאן מת כמובן אחרי כמה םעמים אני לא יודעת אם יש הקשר.. אז האם זה בסדר שאיני נותנת להם חלב..

10/11/2005 | 07:44 | מאת: ד"ר איתן ברנע

טוב זה לא , בריא זה לא . אולם זה מה שיש וכנראה שזה הרבה יותר טוב מהמצב בו הם היו אם לא היו מקבלים את המזון שאת מספקת להם. האידיאלי לתת להם מזון תעשייתי לחתולים ולא עצמות שעשויות לפצוע אותם. אין כל בעיה עם לחם אבל מדובר רק בפחממות .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים