חתולה פרסית

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

20/10/2005 | 12:33 | מאת: תמי

שלום, קיבלתי חתולה פרסית בת 3 שנים ובעלה הקודם היה מפנק אותה בממתקים ואוכל יקר קניתי לה אוכל ב50 ש"ח בטעם דגים והיא מקיאה אחת לשבועיים לא יודעת אולי היא מקיאה מהשערות שהי מלקקת קניתי לה גם מישחה בצבע חום שוקולד נגד הקאה אבל עדיין מקיאה

21/10/2005 | 09:14 | מאת: ד"ר איתן ברנע

תמי בהנחה שחתולתך מרגישה ותפקדת היטב , בהחלט אפשרי שמדובר בפליטת כדורי שיער יש מזון מצויין שמונע בעיה זו (כל עוד היא מקיאה הבעיה היא מינורית) המזון נקרא Science Diet Hairball Control של חברת "הילס". מזון זה גם איכותי ומכיל את כל הערך המוסף שמזון איכותי תורם לחתול ובנוסף הוא ימנע את הבעיות שאת מציינת.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים