חוסר תאבון אצל החתולה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

20/10/2005 | 02:24 | מאת: הבעלים המודאג

לפני קרוב ל3 חודשים הבאתי חתולה מצער בעלי חיים (הייתה בת שנה כשהגיעה) החתולה לאחר עיקור ומעבר לביתנו החדש הסתגלה יפה ובמהלך הזמן אף מחכה בקוצר רוח שישחקו איתה וכבר לא נרתעת מליטופים אלא אוהבת אותם הכל מושלם רק שבשבוע האחרון חלה תפנית מוזרה - החתולה אוכלת פחות ופחות ז"א המצב רוח נשאר היא לא נראית מדוכאת או משהו אבל ללא ספק היא יורדת במשקל וכשאנו באים לתת לה מזון אנו שמים לב שאין צורך כי היא בקושי נגעה בארוחה הקודמת ממה דבר כזה יכול לנבוע? למה החתולה איבדה את התיאבון שקודם היה לה בשפע? אגב ניסינו לקנות לה איזה חטיף עוגיות אבל היא לא נראית נלהבת וגם בו היא לא נוגעת אשמח לתשובה -המון תודה (פורום מקסים)

21/10/2005 | 09:11 | מאת: ד"ר איתן ברנע

בעלים מודאג מאוד מומלץ להביא את החתולה לבדיקה רפואית. ירידת משקל עשויה להצביע על בעיה רפואית. זאת ובנוסף חתול שאינו אוכל חשוף לחדירה של תאי שומן לכבד ופגיעה בו.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים