דלקת בדרכי השתן - אפשר חמוציות?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

12/10/2005 | 13:00 | מאת: שי

ד"ר ברנע היקרה שלום. הכלב שלי סובל מדלקת בדרכי השתן. (נשלחה תרבית) רציתי להתייעץ עימך, האם גם בכלבים כמו בבני אדם אפשרי ומומלץ לתת חמוציות שעוזרות לריפוי מהיר יותר (כמובן בנוסף לאנטיביוטיקה)? אפשר לתת קפסולות של חמוציות? באיזה מינון נראה לך לכלב ששוקל כ-10 ק"ג? (כמה פעמים ביום) תודה רבה וגמר חתימה טובה.

12/10/2005 | 16:35 | מאת: ד"ר איתן ברנע

דר' ברנע היקר לא היקרה החמצת שתן עוזרת רק במקרים מסויימים יש מיקרים בהם צריך לבסס את השתן. ובכלל כל מקרה לגופו וכל גורם מטופל בדרך שלו. במקרה של כלבך , על פי תוצאות התרבית נותנים את הטיפול המתאים.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים