חתול על דלקת כליות

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

11/10/2005 | 12:18 | מאת: שרון

שלום לחתול שלי יש דלקת כליות כרונית. הוטירנרית אמרה שהוא יצטרך לאכול רק אוכל מיוחד לכליות ואולי לקבל עירויים יום יומיים. האם אתה ממליץ על מזון מסויים? האם ניתן לתת לו "פינוקים" נוספים? תודה

12/10/2005 | 08:37 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שרון מבלי לדעת מה ערכי הדם של חתולך , המזון שאנו מאוד ממליצים במקרים של אי ספיקה כלייתית הוא Prescription Diet k/d של חברת "הילס" . המזון נמכר באמצעות וטרינרים בלבד וניתן לרוכשו כמזון משומר או מזון יבש. לגבי הפינוקים כדאי לשאול את הוטרינר המטפל.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים