כלב שמנמן

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

10/10/2005 | 22:00 | מאת: שול

כלב קטן בגודל בן כ-4 שנים ושמנמן אוכל כל יום שתי כנפי עוף לא מבושלות בדרך כלל. לאחר שהפסיקו להאכיל אותו בכנפי עוף עקב השמנתו וניתן לו אוכל יבש לכלבים הוא סירב לאכול וגרם נזק לנעלי עור , הוא עצבני מאז הפסקת אספקת העוף. האם שתי כנפי עוף זה הרבה אוכל ליום? האם יתכן שיש סיבה אחרת להשמנתו (יש לציין שאימו הייתה שמנמנה גם היא אך כלל וכלל לא אכלנית)? תודה רבה מראש.

12/10/2005 | 08:34 | מאת: ד"ר איתן ברנע

קראתי נכון , כנפי עוף לא מבושלות ? כנראה כלבך מחוסן כנגד זיהומי סלמונלה. איני יכול לתאר לעצמי מזון גרוע יותר מזה שאתה נותן. כדאי שתוועץ עם הוטרינר בנושא זה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים