תוסף מזון למניעת שלשולים אצל כלבים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

07/10/2005 | 00:16 | מאת: אייל

שלום, בבעלותי כלב לברדור מעורב עם ויימרנר. למרות שהוא מקבל יותר אוכל ממה שהוא צריך, כשהוא משוחרר הוא כמעט תמיד אוכל שאריות שזרוקות בפארק וצואה (לא את הצואה שלו). לאחר מכן הוא בד"כ משלשל ולעתים גם מקיא. בעבר אמרו לי שכנראה יש לו קיבה רגישה, האם יש איזשהו תוסף מזון שניתן לתת לו על מנת למנוע את השלשולים? בתודה מראש

09/10/2005 | 18:15 | מאת: ד"ר איתן ברנע

מאחר והבהרנו לעצמנו מה מקור הבעיה בו נפתור אותה. פשוט לא לתת לו לאכול זבל בפארק. ולכל אלו שעשו הבחנה מדהימה של "קיבה רגישה" בו נגיש את מה שכלבך אוכל בפארק ואז נגדיר את רגישות קיבתם !!! . ידידי שים מחסום על פי כלבך מכיוון שיום בהיר אחד הוא יזלול רעל ואז גם התוספים לא יעזרו לו.

10/10/2005 | 12:45 | מאת: אייל

מנהל פורום תזונת בעלי חיים