שאלת המשך לד"ר איתן ברנע בעקבות פנייה קודמת בפורום

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

20/09/2005 | 17:12 | מאת: קובי

ד"ר איתן ברנע היקר שלום. ראשית ברצוני להודות לך מאוד על תשובותך לפנייתי הקודמת בתאריך 13.9.05 בפורום תחת הכותרת "שאלה לד"ר איתן ברנע" . מצורף קישור לסיפור המקרה המפורט ותשובתך http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/958/xPG/11/xFT/8423/xFP/8423 ישנו עניין נוסף שלא ציינתי בפנייתי הראשונית אולם יכולה להיות לו חשיבות מכרעת לבעיה, ויתכן שאתה, בתור מומחה לתזונת בעלי חיים תוכל לשפוך אולי יותר אור על הנושא כיוון שהוטרינרים שבדקו עד כה את כלבי לא ידעו את ההשלכות המתאימות. ברצוני להתייעץ עימך ואני מאוד אודה לך אם תוכל להסביר כיצד ניתן ליצור איתך קשר ישירות טלפונית ובאיזה זמן זה יהיה הכי נוח. בתודה רבה מקרב לב. קובי .

21/09/2005 | 00:32 | מאת: ד"ר איתן ברנע

קובי מודה לך על הפרגון אולם אינני מומחה לתזונה ואיני מתיימר להיות כזה. יש לי נסיון רב בתזונת כלבים וחתולים אולם אינני מומחה. אין באפשרותי להשאיר טלפון או לייעץ לך באמצעות הטלפון.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים