2 שאלות

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

17/09/2005 | 09:29 | מאת: טל

שלום, יש לי כלבה בת 9 לערך ותמיד היו לה בעיות חניכיים, כמה שניסינו לטפל זה רק חזר שוב ושוב, עכשיו המצב הוא כזה שקשה לה ללעוס את האוכל שנתנו לה שהותאם לכלבים בגודל בינוני, עכשיו היא מקבלת אוכל לגורים שהוא קטן יותר וגם אותו קצת קשה לה לאכול, אבל היא כן אוכלת! השאל היא האם להחליף לא לאוכל רטוב ולא יבש? ואם כן כמה להביא לה בכל פעם? וכמה פעמים ביום? או אולי יש לך פתרון אחר שיכול להקל עליה? ועוד שאלה קטנה- שאני עושה לה טיול למטה אז לפעמים מפוזר אוכל של חתולים לחתולי הרחוב, היא רק רואה את האוכל הזה, והיא רצה אליו ורוצה לאכול ממנו, האם זה מסוכן? או שאם היא כ"כ אוהבת את האוכל הזה אולי נקנה לה אוכל לחתולים? תודה!

17/09/2005 | 10:44 | מאת: ד"ר איתן ברנע

קיים בחנויות מזון מאוד איכותי אשר מתאים לכלבים בגיל 9 ובנוי מכופתיות מאוד קטנות המזון נקרא Science Diet Senior Small Bite . מזון לחתולים אינו מסוכן אולם מאוד לא מתאים לכלב.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים