תזונת ירקות

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

17/09/2005 | 08:30 | מאת: מג'יק

אני כלבה בת 11, לצערי חליתי בקושינג. קבלתי אוכל רפואי שאני שונאת.אבל אני אוהבת מאד ירקות כמו גזר, מלפפון, ואני משתגעת על ענבים ואבטיחים. האו האו.. האם מותר לי לאכול את כל זה. האו האו .. בתודה מג'יק

17/09/2005 | 10:40 | מאת: ד"ר איתן ברנע

כן האו.

17/09/2005 | 10:59 | מאת: מג'יק

ד"ר איתן ברנע תודה רבה על התשובה המהירה יש לי רק עוד שאלה קטנה. מאחר ואני לא אוהבת את האוכל הרפואי שנותנים לי (של royal canin) , רציתי לדעת אם תוכל להמליץ למשפחתי על אוכל רפואי אחר לקושינג שיהיה לי טעים? בברכת האו האו מג'יק

מנהל פורום תזונת בעלי חיים