טונה לכלבה בת שנתיים - טוב או לא ?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

21/07/2005 | 21:29 | מאת: ארז

שלום! חיפשתי קצת בפורום ומצאתי מקום שמישהו אמר שטונה בשמן, ללא השמן, זה טוב לכלבים, בריא ומזין. יש לנו שתי כלבות, כאשר אחת מהן לא אוכלת את המזון שלה אם אין איזה משהו מעל (השנייה אוכלת בלי בעיה אבל אנחנו גם מצ'פרים אותה). השאלות שלי : 1. האם טונה בריא לתת ? אם כן כמה ואיך ? 2. נקניק (לא מתובל) ? 3. גבינה לבנה/קוטג'? תודה רבה

22/07/2005 | 08:29 | מאת: ד"ר איתן ברנע

האידיאל הוא מזון איכותי ומאוזן אשר מתאים לגיל ולרמת הפעילות של הכלבה. כדי להרכיב מזון כזה זקוקים להרבה משאבים כספיים ונסיון. למעט נקניק המרכיבים שציינתה אינם מזיקים אם ניתנים במידה הנכונה ולא כבסיס למזון.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים