ביצי דררות

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

24/06/2005 | 21:27 | מאת: מאיר

השנה נתקלתי בתופעה מוזרה, אבקש את עזרתך. אני מגדל תוכים כבר מס' שנים, והשנה לא פקעה לי אף ביצה, למרות שהן היו מקובלות (מופרות), ולמרות שבשנים קודמות בקעו לי הביצים והיו גוזלים. מה שקרה זה שיום או יומיים לפני הבקיעה כל גוזל שניסה לצאת לא הצליח. האם אתה יכול לומר לי מה יכולה להיות הסיבה לכך?

30/06/2005 | 08:14 | מאת: ד"ר איתן ברנע

מאיר אני מפנה אותך לאתר petnet.co.il לפינת הרופא המטפל בציפורים . הוא יענה לך תשובה הרבה יותר מדוייקת ומקצועית מזו שלי.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים