אוכל לברווז

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

20/06/2005 | 00:55 | מאת: רווית

היי אני בת 17 ויש לי ברווז בגינה רציתי לשאול כמה שאלות איזה מאכלים מותר לאכול לברווז חוץ מלחם ותערובת שקונים ? האם נשיכה של ברווז מסוכנת ומה גורם לברווז להיות אלים ?האם יש ברווזים שיכולת תעופה שלהם לא טובה מדובר בברווז בוגר והוא פשוט לא עף? האם הברווז יכול להיכנס לדכאון הוא הברווז היחיד שיש לנו הכוונה היא כתוצאה מזה שהוא בודד? תודה וביי

20/06/2005 | 07:40 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום רווית כדאי להפנות את שאלתך לאתר שנקרא petnet.co.il . באתר זה ניתן למצוא תשובות לשאלות ששאלת.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים