יבשתן.

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

19/06/2005 | 13:23 | מאת: נעם יוספי

דוקטור ברנע שלום. שמי נעם ואני לומדת בכיתה ב' בבית ספר עומרים בעומר. אנחנו עורכים עבודת חקר ואני בחרתי בנושא היבשתן. חיפשתי חומר באינטרנט אבל יש מספר שאלות שלא מצאתי להן תשובה. האם תוכל לעזור לי? 1- כמה שנים חי היבשתן? 2- כמה סוגים של יבשתנים אתה מכיר של יבשתנים ומה שמם? תודה מראש נעם יוספי.

20/06/2005 | 07:38 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום נועם צר לי אולם אני לא בקי בנושא. כדאי לפנות למכון לחקר הימים והאגמים . אני בטוח שיש להם חומר על יבשתנים. בהצלחה .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים