שאלה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

17/06/2005 | 06:45 | מאת: אורלי

איך נראה צואה של חתול ? האם מחייב שיהיה ריח ? היום הרמתי מהרצפה בבית משהו עגול בצבע שחור בגודל ס"מ (נראה כמו אבן) וזה לא היה רך.(כי כשניסיתי למעוך זה לא התפורר). אני חושבת שגם לא היה לזה ריח. כשזרקתי את זה לשירותים, אחרי כמה דקות יצא מזה חומר צהוב. האם יכול להיות שזה היה צואה של חתול ? אני דואגת כי אני בהריון.

17/06/2005 | 08:56 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום אורלי אם תשלחי לי את המייל שלך נשלח לך הרבה תמונות . בנוגע לכל חפץ חשוב במיוחד שאת בהריון פשוט לא לגעת בו בידיים חשופות

מנהל פורום תזונת בעלי חיים