האכלת גורים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

03/06/2005 | 16:54 | מאת: ענבל

כלבתי המליטה לפני שבועיים ומסיבות בריאותיות היא איננה מסוגלת להניק. שאלתי היא כיצד אני יכולה להבטיח את תזונתם האופטימלית של הגורים: מהו תחליף החלב הטוב ביותר, כל כמה שעות עלי להאכילם ומהי הכמות בכל פעם. במידה וישנם דגשים חשובים נוספים אשמח אם תעדכן אותי אשמח לתשובה מהירה עקב המצב הרגיש. בתודה מראש ענבל.

04/06/2005 | 10:08 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ענבל קיימים תחליפי חלב המיועדים ומתאים לגורי כלבים. התחליפים נמכרים באבקה אותה מערבבים עם מים. בנוסף ניתן לרכוש בקבוק הנקה המתאים לגורים בני יומם. חשוב להזין את הגורים כל 4 עד 5 שעות. מאחר וההנקה בבקבוק קלה יחסית להנקת טבעית רצוי מאוד לבקר את כמות המזון הניתנת לכל גור. עודף מזון עשוי לגרום לתוצאות הרות אסון. ובנוסף כדאי מאוד לחמם את המזון לטמפרטורה של כ 37 מעלות. בהצלחה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים