תזונת כלב וחתול

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

29/05/2005 | 09:02 | מאת: אילת

שלום לאחרונה , הצטרפו אלינו למשפחה גור חתולים בן כחודשיים וחצי וגור כלבים בן כחודשיים שתיהן מין נקבה. 1. איזה מזון מומלץ לגבי כל אחד מהם ? (יש המון סוגים בשוק) 2. שניהם אוהבים לאכול האחד מהשני. את האוכל של החתולה שמנו במקום גבוה, אך עם האוכל של הכלבה יש לנו בעיה, והחתולה חוטפת שלשול. מה ניתן לעשות ? והם יש סוג של אוכל לכלבים, שלכל הפחות לא יזיק לחתולה, אם "תגנוב" ממנו ? תודה אילת

31/05/2005 | 10:03 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום אילת שאלתך היא אם כל השאלות . אני מזמין אותך להכנס לאתר barnea4pets.co.il ולקבל מושג מה על איך בוחרים מזון . המלצתי היא למזון אשר מכיל את כל המרכיבים הדרושים בהתאם לגיל החיה . כמובן שבנוסף יש היום מזונות אשר מכילים מרכיבים נוספים בעלי ערך עצום לבריאות והתפתחות הכלב והחתול. הדרישות התזונתיות של החתול שונות בתכלית מזה של הכלב. כדאי לעשות הפרדה ואני מודע לכך שהדבר אינו קל. המלצתי היא למזון מאוד איכותי ובריא אשר נקרא Science Diet של חברת "הילס". לכלב Science Dit Puppy ולחתול Science Dit Kitten . בהצלחה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים