השמנת יתר

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

19/05/2005 | 00:20 | מאת: יעל

לפני מספר חודשים כלבי בן ה - 11 עבר ניתוח בבלוטת הערמונית. מאז הוא השמין נורא. הוא כלב יחסית קטן, טרייר מעורב עם פודל והוא שוקל 12 ק"ג. הוא אוכל בסך הכל פעמיים ביום. ממה יכולה לנבוע ההשמנה?

19/05/2005 | 07:57 | מאת: דר' איתן ברנע

יעל שלום כפי הנראה כלבך סורס באותה הזדמנות. סרוס גורם לירידה בהורמוני המין ולהאטה בתהליך חילוף החומרים. טוב שאת שמה את ליבך לבעיה והצעתי להאכילו במזונות דלי קלוריות או רפואיים המסייעים לירידה במשקל. במידה ואת מעוניינת בהמלצה על מזונות כאלו , את מוזמנת לכתוב לי.

19/05/2005 | 08:10 | מאת: יעל

שלום, אשמח לקבל ממך המלצה על מזונות דלי קלוריות לכלבי.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים