תזונת עורבני

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

08/05/2005 | 14:17 | מאת: יעל

שלום, מצאנו לפני כמה ימים גוזל די בוגר של עורבני שנפל מהקן (הוא עדיין לא יודע לעוף). אנחנו נותנים לו לאכול ביצה קשה, מנדרינה, לחם רטוב ואוכל לחתולים. ניסינו לתת לו בננה אבל הוא לא הסכים. רציתי לדעת אם האוכל הנ"ל מספק ? האם יש צורך להוסיף סוגי מזון נוספים ? אמרו לנו לתת לו קליפות ביצה כמקור לסידן , האם זה נכון ? (הוא לא יודע לאכול לבד, צריך להכניס לו את האוכל למקור ואז הוא מושך לבד לתוך הפה) תודה

12/05/2005 | 22:22 | מאת: ד"ר איתן ברנע

המזון שאתם נותנים לו הוא בהחלט מספק ומקיף. אין כל צורך לתת לו קליפות ביצה מאידך המזון לחתולים מומלץ שיהיה לגורים.

14/05/2005 | 09:41 | מאת: גרי

כיצד והאם ניתן למנוע צרחות עורבנים לפנות בוקר? ברחוב שלי יש שדרת פיקוסים ותיקה, לפני אור ראשון מתחילות צרחות העורבנים המקננים בשדרה שמעירות את האוכלוסיה הישנה. האם ניתן למתן את התופעה ולהקל על הדיירים האנושיים ברחוב?

מנהל פורום תזונת בעלי חיים