חתולה שמשתינה מחוץ לקופסת השירותים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

20/10/2003 | 14:45 | מאת: מיכאל

שלום יש לנו חתולה פרסית בת כשנה וחצי אותה קיבלנו לפני כחודשיים יש לה שירותים שעומדים בסלון ואנחנו מנקים לה את החול בד"כ פעם ביום ומחליפים את כל החול אחד לחודש בערך בימים האחרונים היא משתינה לעיתים לא תמיד על הספה בסלון ספת עור שאלתינו היא האם ניתן לחנך ולהעניש חתול האם משהו בתחזוקת החול אינה מספיקה האם ניתן לרסס משהו על הספה כך שהיא לא תשתין שם עוד נודה על תשובה מקיפה בנושא מטריד זה בברכה מיכאל

21/10/2003 | 08:43 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום מיכאל חתולים פרסיים ידועים כאסטניסטים מושבעים. לעיתים מעט חוסר נוחות בארגז החול גורם להם להמנע ממנו. נסו להחליף את מצע החול במצע מסוג אחר. בנוסף כדאי לנסות להגדיל את ארגז הצרכים. פתרון נוסף הוא להוסיף עוד ארגז "שירותים" במידה וזה לא יעזור חזור אלי ונחפש פתרון אחר

מנהל פורום תזונת בעלי חיים