האכלת גור כלבים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

24/03/2005 | 13:58 | מאת: קרן

קיבלנו זה עתה גורת וימרנר ותהינו אם לתת לה את מזון גורים יבש או עם מעט חלב ובכלל אם מומלץ לתת גבינות נ.ב הגורה בת חודש וחצי וזה עתה נגמלה מינקות תודה מראש

28/03/2005 | 07:54 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום קרן אין כל בעיה בהוספת דברי חלב בתנאי שגורתך אינה סובלת מצואה רכה או שלשולית אשר מקורה באכילת דברי חלב. הערך המוסף של דברי חלב למזון איכותי לכלבים הוא כמעט אפסי .

05/04/2005 | 17:31 | מאת: גוצ'ה

קיבלתי גורה בת שלושה שבועות, עדיין יונקת. האם זה בסדר לתת לה מטרנה או עדיף סוג אחר של מזון. אציין גם שהיא עדיין לא אוכלת לבד ויש צורך להאכיל אותה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים