אילוף הכלב

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

15/03/2005 | 11:55 | מאת: ליליה

שלום ד"ר איתן ברנע. רציתי לדעת מה המלצותך לגבי אילוף כלבים כי זה דבר לא זול והמלצה לחברה מסויימת המתעסקת באילוף. בתודה. ליליה.

15/03/2005 | 16:15 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לא הבנתי בדיוק את שאלתך , האם את מעוניינת להמליץ לחברה שמתעסקת באילוף ? ולקטע שכן הבנתי , איני ממליץ בשום אופן לשלוח את הכלב לפנסיון לשם אילוף . השיטה הנכונה בעיני היא להיות עם הכלב בזמן האילוף וללמוד כיצד להורות לו ואיך לתרגל איתו את הפקדות. לאלף במסגרת של כיתת אילוף או אינדיבידואלית עם כלב אחד.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים