הכלבה שלי בורחת בלי סיבה!!!

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

09/03/2005 | 21:30 | מאת: דוד

הכלבה לשי אוהבת אותנו ותמיד איתנו אוהבת אותנו אני כמו אח בשבילה מקבלת אוכל הכל כל מה שהיא רוצה והיא אוהבת אותנו רואים עליההההההה!!!!1 חולה עליה! ותמיד שאנחנו פותחים את השער היא יוצאת אבל זה רגיל ולפעמים היא נשארת בחוץ!!! וזה עושה לי רע בלב!!! מה אני יכול לעשות בזמן שהשער נפתח(חשמלי) להכין איזה שהו טריק? אה? מה יש לה בראש? לא נעים לה לישון בחוץ!!!

10/03/2005 | 18:36 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום דוד קיים קולר תיקון התנהגות שיכול לפתור בקלות את הבעיה. מדובר ברצועה עם מיכלון קטן של ספריי בריח לימון. הרצועה מופעלת על ידי שלט רחוק . כאשר הכלבה מנסה לצאת מהשער החשמלי (אפשר גם לפתוח אותו בכוונה) . לוחצים על השלט וענן הספריי והריח עוצר אותה מלצאת. חוזרים על הפעולה מספר פעמים עד מניעה מוחלטת של ההתנהגות הלא רצויה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים