חתול סיבירי

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

02/02/2005 | 05:05 | מאת: לינא

שלום החתול שלי אוכל אוכל יבש רויאל קאנין האם כדאי לשנות לו כל פעם סוג האוכל כלומר מחברות אחרות? האם ידוע לך על אוכל שיכול לסייע לו לשחרר את השיער שהוא מלקק כל הזמן כדי שלא תהיה לו חסימת מעיים? והאם מספיק שהוא שותה רק מים לא צריך חלב? תודה רבה

02/02/2005 | 08:36 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום ליבא אם חתולך נראה ומרגיש טוב אין כל הצדקה לעבור למזון אחר . קיימים מזונות מיוחדים המונעים הווצרות גושי שיער . המזון Hairball Control של מסידרת Science Diet הוא אידיאלי לבעיות אלו. מזון זה מותאם גם לגיל החיה. מים מומלצים יותר מחלב.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים