מה לעשות עם גורה שאוכלת את הצרכים שלה?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

23/01/2005 | 10:48 | מאת: שירן

שלום רב, הכלבה שלי בת 8 שבועות, ממש גורה קטנה ומתוקה. הבעייה איתה היא, שהיא כל הזמן אוכל את הקקי שלה (וכשיוצאים החוצה גם של כלבים אחרים). האם זה טבעי? ומה אפשר לעשות ע"מ לגמול אותה מהרגל זה

23/01/2005 | 17:27 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום שירן לא בדיוק טבעי אולם מוכר וידוע במחוזותינו. לעיתים הכלבים אוכלים את הפרשותיהם ואת אלו של כלבים אחרים. אין מידע מוחלט מה הגורם אולם יש הרבה השערות ורובן התנהגותיות. לעצם העניין כדאי להצטייד בבקבוק טבסקו (חריף) או פלפל חריף ולשפוך מעט ממנו על ההפרשות שתתקלו בדרך. אחרי טעימה או שניים כלבתך לא תתקרב יותר לצואה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים